Нина Добрев се преструва, че е тежко болна, за да си върне приятелките в нов филм

Нина Добрев е звездата в нов филм - "Болното момиче". 
 
"People" публикува ексклузивния трейлър за предстоящата комедия режисьорката Дженифър Крам, която е и сценарист на филма. Историята е за жена, която лъже, че има рак в отчаян опит да се събере отново със приятелките си, с които сякаш се отчуждават, съобщава life.dir.bg.
 
"Когато Рен Пепър (Нина Добрев) усеща, че най-близките ѝ приятели се изплъзват, тя пуска малка бяла лъжа, която се превръща в колосално, променящо живота събитие", гласи официален синопсис.
 
 
Крам коментира, че искала да разкаже забавна история за женското приятелство, показано през обектива на жена, която прави наистина лоши избори. "За моя радост, Нина беше пълна с ентусиазъм за предизвикателството да я изиграе", разказва Крам. 
 
Трейлърът започва с ретроспекция - показва героите преди 15 години, когато Рен и приятелките ѝ се наслаждават на пътешествие, преди да се върнат към днешния ден и Рен да разсъждава как те вече не прекарват време заедно. Тя избухва: "Имам рак!"
 
Докато се бори с вината и препятствията, които лъжата носи, Рен казва по-късно в трейлъра: "Приятелите ми минаваха като насън през живота си и ме забравяха. Тези момичета са моето семейство, означават повече от кръвни родини", казва героинята. 
 
Филмът ще бъде в киносалоните от 20 октомври.
 

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024