"Дедпул & Върколака" ни разсмиват до сълзи това лято в кината

На 24 юли се пригответе за несравнима хумористична атака!
 
В "Дедпул & Върколака" двама от най-култовите комиксови герои на нашето време обединяват сили в изключително забавен и рушащ всякакви граници киноспектакъл, който завинаги променя „малката киновселена“ на Марвел. 
 
 
В "Дедпул & Върколака" агентите от бюрократичната организация TVA, която съществува извън времето и пространството, измъкват Уейд Уилсън от мирното му съществуване и го пращат на мисия, която ще разтърси познатата Вселена. За да спаси света, Дедпул трябва да открие съкрушена и незаинтересована от нищо версия на Върколака и да го убеди да се присъедини към него… Нещо, което звучи далеч по-лесно, отколкото изглежда, да не кажем абсолютно невъзможно. 
 
 
Новият трейлър на "Дедпул & Върколака" ни хвърля директно в екшъна, като само загатва за предизвикателството, пред което трябва да се изправят Уейд и Логан – емблематичният злодей Касандра Нова. Видеото обещава експлозивни схватки, епични сцени на забавен каданс (много ясно!), тонове остроумни закачки, метакоментари и препратки, кървища на кило и каквито други от задължителните елементи за филм, носещ заглавието "Дедпул & Върколака", се сетите, включително и невероятната химия между Райън Рейнолдс и Хю Джакман, които се завръщат в иконичните си роли. 
 
 
Всеки заслужава щастлив край и едно е сигурно, след дългогодишно очакване на качествено съвместно приключение на Дедпул и Върколака, най-накрая ще го  получим – този юли само в кината.
 
 
Режисьор на "Дедпул & Върколака" е Шон Леви (Жива стомана, Свободен играч). Към Рейнолдс и Джакман се присъединяват Матю Макфадиън, Ема Корин, Морена Бакарин, Род Дилейни и др. 
 
"Дедпул & Върколака" променят всичко от 24 юли на 3D, 4DX и IMAX 3D.
 

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

Te ще се погрижат за проблемите ви

30.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024