FM+ покорява и Самоков, нова честота в Пловдив

На тържествена церемония в СЕМ, Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria получи нова лицензия за Радио FM+.

Така в семейството на музикалното радио вече влиза и град Самоков. Съвсем скоро жителите там ще могат да слушат най-добрата музика от 80-те години до днес, както и най-забавното сутрешно шоу “Kofein!” на 90.5MHz. От медиата припомнят, че само преди три месеца към мрежата на Радио FM+ се включиха и Видин, Кърджали и Смолян.

От 1-ви Февруари пък слушателите в Пловдив ще могат да слушат любимото си радио на нова честота – 89.1 MHz. По-качествено покритие, по-добър звук и още по-големи награди за пловдивчани обещават от първото частно радио. Рекламният офис в града под тепетата ще продължава да обслужва клиентите на медиата по познатия професионален начин. Телефонът за контакти остава същия: 032/ 66 09 92.

С новата си честота Радио FM+ вече излъчва в петнадесетте най-големи градове на България. Потенциалната аудитория надхвърля 4 000 000 слушатели.

Радио FM+ е първото частно радио в България, част от международното семейство на водещата американска медийна компания Emmis Communications. Излъчва най-добрата музика от 80-те години до днес. Известно е с многобройните си инициативи в полза на обществото, както и с оригиналните промоции и големи награди.