Радио FM+ изпраща двама българи за среща с U2 в Милано!

Двама слушатели на Радио FM+ спечелиха последните два билета за концерта на U2 в Милано на 8 юли. Това обявиха днес от сутрешното шоу “Kofein!” по Радио FM+. Водещите Тони и Сашо изтеглиха печелившия Георги Менев, който ще заведе съпругата си на звездния концерт.

“Много български фенове пожелаха да видят любимата си банда – U2 на живо. След като се разбра, че турнено им – “3600 Tour” няма да мине през страната ни, ние от Радио FM+ решихме, че трябва да сбъднем мечтата поне на двама от тях”, обясниха преди седмици от медиата. Сега, в края на музикалата промоция равносметката е ясна – близо 1300 участници, от които 250 финалисти и двама победители.

“U2 са една от емблематичните групи за нашето радио и слушателите ни дори и за момент не са се съмнявали, че ще пропуснем шанса да ги почетем подобаващо”, сподели Програмният Директор Надежда Радева и допълни: „Доказахме, че най-добрата музика от 80-те години до днес ще бъде предпочитаната от слушателите и това лято. Благодаря на всички за участието, а на победителите желая едно незабравимо звездно лято с любимата група. Скоро в ефира ни отново ще дойде време за големи награди, затова не спирайте да слушате Радио FM+”.


 
Музикалната кампания „Звездно лято” се провежда за четвърта поредна година. Миналото лято Радио FM+ изпрати до Лондон за мега-концерта по случай рождения ден на Нелсън Мандела двама слушатели. През 2007г. пак двама летяха до Будапеща за концерта на Ролинг Стоунс, а в лятото на 2006г. целта бе Барселона за концерта на Джордж Майкъл. 

U2 вече стартираха световното си турне "U2 360°", в подкрепа на новия си албум "No Line on the Horizon". Култовите ирландци изнесоха невиждано шоу пред препълнените трибуни на стадион "Ноу Камп" в Барселона.
Над 90 хиляди фена се насладиха както на невероятните хитове на U2, така и на невижданата досега сцена, изградена специално за турнето и въртяща се постоянно, за да може групата да има непрекъснато близък контакт с публиката.



Концертът ще се запомни и със специалното посвещение на песента "Angel of Harlem" на паметта на Краля на попа Майкъл Джексън, който почина на 25 юни.