Кой спечели билетите за BRIT 2010? Вижте тук!

За трета поредна година Радио FM+ ще излъчи на живо в ефира си церемонията по връчването на Британските музикални награди BRITs 2010.

Утре - 16 февруари в “Earls Court Arena” в Лондон събитието ще е и по-специално – това ще са тридесетите награди BRITs. Тази година юбилеят съвпадна с третия рожден ден на сутрешното шоу “Kofein!” на Тони и Сашо. Затова сутрешните любимци решиха да подарят на двама от най-запалените си слушатели билети за церемонията в британската столица.

Щастливата слушателка, която спечели шеметната награда и ще я сподели със своя приятел се оказа двадесет и седем  годишната русенка – Велизара Михалова. Развълнувана, че за първи път ще пътува в чужбина, тя бе още по-притеснена от факта, че ще види на живо и част от своите любими изпълнители: Lily Allen, Black Eyed Peas, както и Роби Уилямс. Последният пък ще получи и специалната награда тази година - отличие за заслугите му към развитието на поп културата във Великобритания. Самият Уилямс се очаква да закрие официалната церемония със запомнящо се изпълнение, което слушателите на България ще чуят на живо в ефира на Радио FM+.

Сред останалите знаменитости, които ще пеят в ефира на Радио FM+ от сцената на лондонската зала са Kasabian, Лейди Га Га, JLS, Джей Зи, Лили Алън, Черил Коул и др.

Слушайте Британските музикални награди на живо в ефира на Радио FM+ във Вторник от 22.00ч. Повторението на цялата церемония ще се излъчи в Събота от 16.00ч.

Официален медиен партньор на Радио FM+ за Наградите BRITs е avtora.com