Невена Гачева е победителката от "Фейс контрол - Жена номер 1 на България"

Обичаната майка Невена Гачева от София е победителката в конкурса “Жена Номер Едно на България”, организиран от Радио FM+. Тя ще е лицето, което ще рекламира медиата през цялата 2010-та година. а спонсорите на конкурса – MERZ и подаряват и прекрасен уикенд в луксозен  хотел.

За победителката гласа си дадоха 23% от всички гласували през последните седмици на сайта на радиото – www.fmplus.net и чрез sms. За подгласнични бяха избрани Петя Любенова и Костадинка Ганчева.

Невена Гачева бе номинирана от дъщеричката си, която в дълго и мило писмо обясни защо я обича толкова много.  

Това е третият конкурс за „Жена номер 1 на България”, организиран от Радио FM+. Калина Стефанова, част от журито и водещ на конкурса, сподели в ефир днес:

”Целта и тази година бе да открием не просто красива, но и силна и отговорна жена. Ние от Радио FM+ винаги имаме място в ефира си за такива хора. Благодаря на всички слушатели, които дадоха гласа си за една от десетте финалистки. Всички те са прекрасни  и обичани от близките си жени. Такава е и Невена Гачева, нашата победителка.”

Поля Александрова, главен редактор на сп. „GRAZIA”, която бе част от журито за втора поредна година, също приветства избора на Невена и я изненада с още една награда – предстояща модна фотосесия за списанието.

Всички финалистки получиха подаръци от MERZ – специални дражета.

Вижте в Галерии снимки на Невена Гачева.