Радио FM+ изпрати десет слушатели на премиерата на "Мисия Лондон"

Филмът, за който напоследък се говори най-много, е "Мисия Лондон”. Лентата ще се завърти по кината на на 16 април.

Премиерата по холивудски се състоя в столичното кино "Арена – Младост”(виж снимки в галерията). По червения килим мина почти целия шоуелит на стратата. За фотографите, като звезди от голямото кино позираха Ана Пападопулу, Любомир Нейков, Ернестина Шинова, Орлин Горанов, Коцето Калки, фолкпевицата Андреа, която има малка, но запомняща се роля и други родни звезди. Премиерата изгледаха министърът на културата Вежди Рашидов и предшественикът му Стефан Данаилов. В "Мисия Лондон"  вземат участие и популярните английски актьори  Томас Арана и Алан Форд, които бяха официалните гости на премиерата.

5 двойни покани подари Радио FM+ своите слушатели, които участваха в смс играта ни на номер 1925. По червения килим минаха  Ники, Милена Иванова, Юлия Спасова, Ива Тинчева и Васил Янков.

"Мисия Лондон" е ексцентрична комедия, а сценарият е писан по едноименната книга на Алек Попов. Тя е един от най-успешните български романи, появили се през последните години. Още с излизането си през 2001 г. се превърна в бестселър и оттогава е преведен на осем езика.

"Мисия Лондон" е копродукция между Унгария, Македония, Швеция и Англия. Мажоритарен продуцент на филма е СИА ЕАД с  продуценти Димитър Митовски и Иван Дойков, с подкрепата на Изпълнителна агенция „Национален филмов център". „А+ филмс" ще разпространява филма в България.

Първата клапа е ударена на 6 юли, а снимките са продължили общо девет седмици. Стартът е даден в Лондон, а снимките са били съсредоточени в централната част на града около емблематичния мост "Тауър бридж", Парламента и в администрацията на Бъкингамския дворец.

Една от най-любопитните сцени е заснета на 8 юли в центъра на Лондон, където ексдепутатът Павел Чернев е публично разстрелян от популярната попфолк певица Андреа.

Гледайте най-новия трейлър на "Мисия Лондон" във фен страницата на филма.