"Наистина любов" по Радио FM+

Провокирани от страхотния поздрав на Цвети Атанасова на страницата на “ Кофеин” във фейсбук (благодарим и) със знаменития танц на Хю Грант от филма „ Наистина любов”, решихме да ви разкажем и покажем повече от уникалния саундтрак към ленатата.

Радио FM+ е единственото у нас, което върти в своята плейлиста най много от песните към филма. Това е защото „Винаги най – добрата музика” е тук!

Да започнем с  „ Jump for my love” на Pointer sister , а впоследствие изпята от мацките от Girls aloud. Именно този вариант може да чуете на нашата честота. Оригиналът  излиза през 1983 година и е част от албума  „ Break out”. С парчето се откриват и Летните олимпийски игри през 1984 година, а година по-късно взима и Грами.

„Resting here with me” е друго брилянтно парче от филма, което може да чуете при нас и е на британската певица Dido. Това е първият сингъл от дебютния албум на певицата „ No angel” пуснат през 1999 година. Тя създава песента когато среща вече бившият си приятел Боб Пейдж и се влюбва в него.

Продължаваме с парчето на Sugarbabes, „Too lost in you”. „Твърде вманиачена в теб , когато погледнах в очите ти, изгубих ума си, но не виждах нищо, защото тази любов ме заслепяваше... неможех да си помогна,неможех да разруша тази магия... Неможех дори и да опитам”... Това е част от текста, но по добре го чуйте!

Коледа е далечe, но Радио FM+ беше първото, което завъртя уникалното изпълнение на героя Били Мак „ Cristmas is all around” . Песента е шегаджийски римейк специално за филма на хита на „ Wet, wet, wet”, „ Love is all around”. Ролята на стария рокаджия се изпълнява от известният английски актьор Уилям Франсис Най. „ All I want for Cristmas is You” е още една песен, която в Радио FM+ обичаме, но и нея ще си я слушаме по Коледа!