Радио FM+ с гореща оферта към Анна-Мария Борисова

Нестандартна покана за работа получи подалата преди два дни оставка министър Анна-Мария Борисова. Със специален аудио клип Радио FM+ й отправи оферта да стане водеща, музикален режисьор и да заеме мениджърски пост в медията.

Според радиото бившият здравен министър би се справила зад микрофона заради доказаните си ораторски умения. Тя би могла и да режисира в радиото заради станалата култова „Млечна песничка.” Клипът е озвучен с песничката и със знаменитата реплика на Борисова: „Аз само ще се усмихвам.“

Този клип не е насочен само към Анна-Мария Борисова, но и към всеки друг, който е на ключова позиция, обясниха от FM +.



“Цялата идея е, че ние искаме да говорим по FM+ за темите, по които говорят хората и се опитваме да го правим по малко по-шеговит и смешен начин”, каза пред “Всеки ден” Владимир Дайнов, програмен консултант на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM. “Това няма за цел да обиди когото и да било, така или иначе хората говорят за това”, добави той.

Клипът се върти вчера и днес. Днес беше пуснат и втори аудио клип по адрес на Анна-Мария Борисова, който може да бъде чут в ефира на радиото до утре. Въпросът е да бъдем актуални на момента към момента, разясни Дайнов. Засега той не знае дали бившият здравен министър е откликнала на офертата.

“Ние сме музикално радио, има други станции, които са новинарски, ние не говорим политически език и не се занимаваме с политика, освен кратки емисии новини. Ние говорим за това, за което говорят хората и искаме да го правим, където това е възможно по смешен и интересен начин”, така програмният консултант на трите радиостанции отговори на упрека защо подобен клип не се е завъртял докато проф. Борисова е била на високия пост.

Материал: www.vsekiden.com