Ето как премина 1-ви юни - Празникът на детските усмивки (галерия)

За поредна година Радио FM+, в партньорство със Софийска Община, Район Оборище, подари незабравим празник на децата и техните родители. 
 
На 1-ви юни, в централната част на парк "Заимов" малчуганите се забавляваха с любимите гласове от ефира на радиото Ива Дойчинова, Калина Стефанова, Евелина Павлова и Мартен Роберто, и изпълненията на фаворитите от Х  factor: Невена Пейкова, Михаела Маринова и актуалната победителка Християна Лоизу. 
 
На голямата сцена искрени аплодисменти събраха младите сладурани от вокална група "Смехоранчета", с ръководители Галя Коджаманова и Мария Константинова и талантливите малки певци от вокална група "Мики Маус", с ръководител Вяра Панталеева. Със сигурност публиката в парк "Заимов" ще пожелае да види още веднъж и очарователните грации от танцова шоу група "Алиса", под свежото ръководство на Виктория Стоянова.  А празникът завърши с органично цирково изкуство представено от Алваро и Манолис, международните артисти от "Мини Арт Фест".
 
Екипът на Радио FM+ искрено благодари на своите партньори, без които празникът нямаше да бъде истински: ЕКОПАК България АД, които от празничната сцена раздадоха много подаръци и успяха да "запалят" малчуганите по идеята за разделно събиране на отпадъците и правилното рециклиране. Специални комплименти имаше още от Ео Дент, Адванс и Pierre Fabre. Децата се радваха още на наградите от COMO, Издателство Ciela, Жанет 45, Colibri, Егмонт, сп. 9 месеца, Haribo, Pez, Бочко и Pulsar, а страхотните спортисти от отбора по американски футбол "Софийските мечки" обраха искреното възхищение на малчуганите.
 
Всяка година празникът на Радио FM+ подкрепя и определена благородна кауза. Тази година благотворителните средства бяха предоставени на фондация "Майки за донорство". 

Свързани новини

Празник на детските усмивки 2022

02.06.2022

"Фреш Радио Груп" с високо отличие

26.05.2022

Празник на детските усмивки с FM+!

25.05.2022

Излезе книгата за Буги Барабата

25.05.2022

Стартира RADIOCAST!

22.02.2022