Благотворителна инициатива "Подай ръка на различните деца"

Това е мотото на благотворителната инициатива на Сдружение "Асоциация Аутизъм", която на 19 януари 2017 г. в София от 19:30 ч. ще събере под един покрив над 400 добротворци – общественици, политици, популярни личности, музикални изпълнители, кино звезди, хора от различни бизнес сектори, родители на деца с аутистични проблеми, за да ги направи съпричастни към едно велико дело – да дарят!
 
Благотворителната инициатива се провежда под патронажа на Кмета на София Г-жа Йорданка Фандъкова, с партньорството на Община "Лозенец". Събитието ще се проведе под формата на благотворителен коктейл с организирана забавна програма, търг и томбола отново с единствената цел – да се съберат и дарят средства. Наградите и предметите ще бъдат осигурени от Спонсори на събитието.  
 
Целта е набиране на  средства в размер на 200 000 лв. за разширяване капацитета на вече действащия Център "Дъга" чрез закупуване на 140 кв.м. помещение в непосредствена близост до съществуващия център и осигуряване на пространство за ерго- и сензорна терапия за деца с проблеми в аудистичния спектър. За каузата вече са набрани 100 000 лв., дарени от Райфайзен Банк, частни дарители и благотворителни събития на Асоциацията. За Каузата на Благотворителния коктейл ще чуем лично от Председателя на Сдружение "Асоциация Аутизъм"- Мирена де Верт и Директора на Центъра за деца с аутизъм "Дъга"- Ани Андонова.
 
Програмата на вечерта ще открие 11-годишната Христина Йосифова, ученичка в Мастър клас на Искра Милкова от Х фактор, която ще изпълни песента "Over the rainbow" за децата от Център "Дъга". Сред изпълнителите, които ще се включат благотворително в програмата, ще чуем изпълненията на Орлин Павлов, Йоанна Драгнева, Дует Ритон, Красимира Иванова, изпълнения на деца от "Хайлайт Сингинг Студио", Арт Център Кърнолски, квартет от Националното музикално училище "Любомир Пипков", изявени изпълнители от музикални телевизионни формати и др. 
 
Набирането на средства се извършва: 
• По дарителската сметка на: сдружение "Асоциация аутизъм", Банка ДСК, клон Батенберг, IBAN: BG59STSA93000004098345 BIC: STSABGSF, основание: дарение 
• През сайта за дарения usmivka.org.

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023