FM+ изненадва с летни промени в програмата си

В разгара на лятото FM+ е подготвило прекрасна изненада за слушателите си - eдин от най-емблематичните и обичани гласове се завръща в ефира! 
 
Изключителната Евелина Павлова отново ще озарява ежедневието на слушателите на Радиото! Тя работи в Радиото от самото му създаване през 1992 г. Освен водещ, Евелина е била и програмен директор на Радио FM+, после и на Мила Голд и Star FM. През годините се превръща и в едно от лицата на Нова TB, като водеща на формати като "Биг брадър", "Аз обичам България", както и автор и водещ на токшоуто "На твое място". Днес Евелина отново става част от екипа на Радио FM+, с което я свързва 25 годишна история. Всичко интересно, вълнуващо и забавно, което си струва да научите, ще стига до вас "От 10 до 2" с Евелина Павлова, от понедeлник до петък, от 10 сутринта до 2 следобед. 
 
Чаровната Калина Стефанова ще "посреща" слушателите в 18ч. Докато вие управлявате вашия автомобил на път за вкъщи, тя управлява ефира на радио ФМ+. Именно в ръцете на Калина Стефанова поверихме най-приятната част от деня - краят на работната му част. Докато пътувате и правите планове за вечерта, тя ще бъде до вас с интересни акценти от деня, предстоящи събития, много добро настроение и всичко това - на фона любимата ви музика. Слушайте "Drive Time" с Калина Стефанова, от понеделник до петък, между 18 и 20 часа.

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023