Елате на 1 юни - "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

Когато си дете, всеки ден е празник. Но на 1-ви юни празникът се превръща в истински щур купон!
 
Радио FM+ и Столична Община - Район Оборище ви канят на детски купон по случай деня на детето! Елате в събота, на 1 юни от 11часа в парк "Заимов" за нашия Празник на детските усмивки. Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавлявате заедно с Радио FM+ и Столична Община-Район Оборище!
 
1 юни, 11 часа, събота, парк "Заимов"
 
Ще бъде много весело, с подаръци и игри за всички деца. Вземете и ролерите за едно мини състезание, защото това е Празник на детските усмивки! Бъдете с нас, за да видите на живо виртуозния цирков артист от Франция Пол Кийтън; младата и талантлива DIA ще изпълни "Девойко мари хубава“ и "Вено Невено“; рап любимецът Секта; младата и талантлива Ева Пармакова; и страхотните водещи от Радио FМ+ Калина Стефанова и Калин Кирилов. 
 
 
"Празник на детските усмивки" се осъществява с подкрепата на: 
 
Smilegummi – Плодови желирани бонбони, с много витамини за забавление и добро настроение. 
 
ЕКОПАК България е най-голямата организация по оползотворяване на отпадъци от опаковки в България. Тя създава и управлява системите за разделно събиране на отпадъци в 83 общини. Основната дейност е управлението на процесите по събиране, сортиране и рециклиране на отпадъците През 2018 г. събрахме и рециклирахме общо 100 974,37 т. отпадъци от опаковки или 60,69%  оползотворяване и рециклиране от общо декларираните от членовете ни опаковки. Събраните отпадъци се обработват в 20 площадки за сортиране, които осигуряват над 250 работни места. Общият капацитет на сортиращите мощности възлиза на 320 хил. тона. ЕКОПАК България е единствената организация, която използва система от три цветни контейнера: син - за хартия  и картон, жълт - за пластмасови и метални опаковки, и зелен - за стъкло.
 
Дентални клиники "ЕО Дент" - комплексна диагностика и лечение на световно ниво. 
 
Bonduelle - За вдъхновение в кухнята. 

Училища Европа са най-голямата образователна верига за изучаване на английски и други чужди езици в България, разполагаща с 42 учебни бази в цялата страна. Учебните програми са разработени в сътрудничество с University of Westminster - Лондон и ICC-The International Language Association, и са одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение.Училища Европа са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж.
 
Дермодрин - Охлаждаща антихистаминова маз за приложение върху кожата.
 
Мони Трейд е водеща фирма за бебешки и детски продукти в България, утвърдена компания с грижа към клиентите относно нуждите на техни бебета и деца. Над 20 години ние помагаме на родителите, предоставяйки им продукти, с които лесно да преминат през интересния, но силно ангажиращ начален период на родителството.
 
Тийм Про е създадена през 2016 в София. Името на компанията отразява ядрото на нейния бизнес – отборен дух в екип от професионалисти: хората в компанията, лекарите и фармацевтите заедно постигат високо качество, ефикасност, сигурност и надеждност на продуктите, така че да бъдат в максимална полза на потребителите. Компанията създава натурални продукти за здравето на малки и големи. Най-новият продукт на Тийм Про е Натурален витамин С, екстракт от шипка в комбинация с прополис, разтвор на водна основа. Продуктът е подходящ за деца.
 
      
            
 
  
 
       

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023