"Празник на детските усмивки" на Радио FM+ със специалното участие на Ева Пармакова

Когато си дете всеки ден е празник, но на 1-ви юни празникът се превръща в истински щур купон! Радио FM+ и Столична Община-Район Оборище ви канят на детски купон по случай деня на детето! Елате в събота, на 1 юни от 11часа в парк "Заимов” за нашия "Празник на детските усмивки". Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавлявате заедно с Радио FM+ и Столична Община-Район Оборище!
 
1 юни, 11 часа, събота, парк "Заимов". Ще  бъде мноого весело, с подаръци и игри за всички деца! Вземете и ролерите за едно мини състезание, защото това е "Празник на детските усмивки"! 
 
 
Бъдете с нас, за да видите на живо невероятната 18-годишна Ева Пармакова, внучка на известния оперен тенор Любомир Бодуров. От малка започва да пее и оттогава музиката е най-вълнуващото нещо за нея. На 5 години се включва в детска вокална група "Бон-бон", където 7 години има страхотни преживявания на различни сцени. Ева се класира трета на големия финал на X Factor "Сътворението на звездите", а сега ще я видим и на живо на "Празник на детските усмивки" на Радио FM+!

Свързани новини

Радио FM+ се присъединява към ABBRO

25.03.2020

Елена Розберг с рубрика по БНТ1

13.02.2020

Радио FM+ празнува рожден ден!

14.10.2019

Честит юбилей, Стефан Димитров!

28.05.2019

Пол Кийтън ще зарадва малките слушатели

21.05.2019

Коментари