Сури Круз е най-малката модна икона

Дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз, Сури вече е част от обществения и моден свят на Холивуд. Любимката на светските хроникьори се прочу с ултра скъпите си дизайнерски дрехи и афинитета си към обувки с високи токчета, въпреки, че е едва на  5 годинки и още заспива с биберон.

Сури се появи за пръв път с токчета, когато беше едва на 3 години. Тогава здравните експерти отправиха критики към звездното семейство, тъй като според тях високите токчета могат да увредят крачетата на толкова малко дете. Днес Сури е на 5 години и продължава да си носи токчета. Преди дни папараците я изловиха на плажа в Малибу със златни сандали на ток.

Според източници детето може да се похвали с колекция обувки, която се равнява на стойност 100 000 лири (над 160 000 долара). Естествено повечето обувки са проектирани специално за нея, тъй като детски обувки с токчета трудно се намират. Сред предпочитаните й дизайнери са Марк Джейкъбс и Кристиан Лубутин.

Всъщност религиозните вярвания на Том Круз са причината малката Сури да прилича на доста по-голяма госпожица. Според сциентологията децата трябва да бъдат третирани като възрастни и да им се позволява да взимат самостоятелни решения, а не да им бъде налагано нещо от някой по-възрастен. В резултат на това Сури е на 5 годинки, но разполага със свои лични финанси, гримира се, избира дрехите и обувките си сама и със сигурност се налага над родителите си.