Дейвид Бекъм на корицата на Еlle

Дейвид Бекъм е първият мъж, който се появява сам на корицата на модното списание Elle.

Според редакционната колегия на списанието бившият британски капитан е заслужил мястото си на корицата, защото е национален герой. Бившата футболна звезда демонстрира съвършено тяло с многобройни татуировки.

До сега много рядко можеше да се забележат мъже на корицата на списанието и то само в компанията на изключително красиви девойки. Дейвид Бекъм е първият мъж, който се появява сам на корицата на Еlle.
 

През 1998 г. списанието посвети страницата си на трима сексапилни актьори Гари Олдман, Тим Роти и Юън Макгрегър, но като двойки с манекенки. В рекламният анонс на списанието се казва "Подгответе се, идва изданието с Бекъм".

След като се съгласи да позира за модното списание футболистът каза, че е голяма чест, че е първият мъж, който се появява на корицата на престижното списание. Редакторката на списанието Лорийн Кенди от своя страна не скри, че е очарована от Дейвид. "Бекъм е национален герой и икона. Използвахме го за изданието за Олимпиадата. Харесват го и жени и мъже. Всъщност кой не иска на корицата на модното списание да види най-красивия мъж на планетата?" пита Лорийн Кенди. 

Свързани новини

Netflix прави сериал за Дейвид Бекъм

19.07.2022

Victoria Beckham отрече реюниъна

23.11.2017

Selena Gomez разби сърцето на Beckham

07.10.2015

Jay Z инвестира в David Beckham?

06.01.2015

Elton John е най-щедрата брит звезда

08.05.2014