Jay Z може да инвестира в бизнесa на David Beckham

Jay Z може да инвестира в бизнеса на английския футболист David Beckham.
 
Beckham вече е инвестирал 100 милиона долара лични средства в бизнеса си в областта на футбола, припомня бгнес. Според британския вестник "Daily Star" рапърът с радост би работил с футболиста и ако някога се замисли дали да инвестира в спорта, то тогава ще обедини сили с Beckham.
 
"Всеки знае за моята страст към спорта. Хората знаят, че аз не съм просто фен, а инвеститор", казва Jay Z, който в миналото беше собственик на баскетболния отбор "Brooklyn Nets". "Никога не съм се замислял сериозно да инвестирам в нещо, свързано с футбола, но ако някой успее да ме накара да инвестирам, то това ще бъде David. Надявам се всичко с новото му начинание да върви гладко. Ако има нужда от инвестиции, има номера ми. Ние сме добри приятели и аз му имам доверие. С радост бих правил бизнес с него", добави рапърът.
 
Новините за евентуалната инвестиция във футбола идват месеци, след като Jay Z и съпругата му Beyonce заедно с David Beckham гледаха мач на бившия отбор на футболиста Пари Сен Жермен и Барселона. Мачът беше на стадион "Парк де Пренс" в Париж през септември и завърши 3:2 в полза на ПСЖ.

Свързани новини

Netflix прави сериал за Дейвид Бекъм

19.07.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-печелившите турове за 2018

25.07.2018

Beyoncé и Jay-Z - "Apeshit"

19.06.2018

Бионсе и Джей Зи - 10 години брак

28.05.2018