Ето какви са непознатите хобита на любимите ни звезди от шоубизнеса

Когато не се занимават с музика или филми, любимите ни звезди се отдават на странните си хобита.
 
 
Може би предполагате, че русата сладурана Тейлър Суифт колекционира безбройните си музикални награди. Със сигурност Тейлър има специално място в своя дом за професионални отличия, но когато никой не я гледа, предпочита да гали с любов колекцията си от стъклени преспапиета с изкуствен сняг. Изпълнителката признава, че това хоби я връща отново в детството и я пренася в един по-добър, приказен свят.
 
 
Доста по-практичен е Джей Зи, който всъщност води класацията за най-скъпо звездно хоби. Съвсем очаквано най-заможният продуцент и изпълнител се отдава на луксозни играчки и както самият той споделя - намира утеха в богатата си колекция от часовници. Всеки един от неговите "експонати" е внимателно подбран и поставен в специална кутия. Някои от обектите в колекцията му са оценени за над 20 хиляди долара, а най-скъпият в поредицата е подарък от любимата му Бионсе. "Перлата" в часовникарската корона на Джей Зи съдържа 1282 диаманта, като цената му е 5 милиона долара.
 
 
Джони Деп напоследък все по-често отделя внимание на артистичното си хоби да свири на китара в рок група. Очакваме с нетърпение Hollywood Vampires в България и се надяваме да успеем да видим и част от нестандартната колекция на "карибския пират". Колкото и неочаквано да е, Джони събира... кукли! Артистът има огромна колекция и то състояща се не само от класически Barbie-кукли, но от такива, направени по образите на героите, в които се е превъплъщавал.
 
 
Двама от най-популярните музикални Джъстиновци също имат занимание, на което се отдават в свободното си време. Тимбърлейк обожава да играе на видеоигри, а Бийбър е майстор на кубчето на Рубик. Уменията си той показа и по националната телевизия на САЩ, нареждайки едно кубче за 84 секунди (трик, който обича да показва открай време). Тийн любимецът не крие и че отпуска напрежението, като реди всякакви трудни пъзели.
 

Свързани новини

Тейлър Суифт продължава да обира награди

23.02.2024

Джъстин Тимбърлейк с нова песен

21.02.2024

Тейлър Суифт промени играта

15.02.2024

Тейлър Суифт поощри екипа си

09.02.2024

Джъстин Бийбър с първо шоу от година

08.02.2024