За какво е благодарна Лейди Гага

Лейди Гага е "изключително благодарна", че споделя общо шест номинации за наградите "Грами" с джаз легендата Тони Бенет.

В емоционална публикация в Instagram Гага пише, че е "невероятна чест да бъде негов спътник в музиката и негов приятел". 95-годишният джаз музикант е тотален рекордьор с албума си "Love For Sale", който е записан заедно с певицата. С албума Тони Бенет дори влезе в Книгата за рекордите на Гинес като най-възрастният изпълнител, който издава нова музика. 

Джаз легендата Тони Бенет записа рекорд на Гинес

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

Лейди Гага пише, че е "замаяна, шокирана и извънредно благодарна" за шестте номинации за албума. Той се състезава включително за най-добро поп дуо/групово изпълнение и най-добър албум. "Благодаря ви много @RecordingAcademy за тези 6 номинации за "Love For Sale"! "Просто продължавам да плача и съм без думи...", пише певицата. 

Номинации за наградите Грами 2022

"На 95 години той има повече номинации от всякога, за мен е голяма чест да бъда негов спътник в музиката и негов приятел. Благодарим на публиката, че ни обича, ние със сигурност ви обичаме. Вярвайте в любовта и партньорството, дори с 60 години между нас и болестта на Алцхаймер, няма нищо подобно като магията на музиката. Обичам те, Тони, и светът също те обича. Не е възможно иначе!", емоционално завършва писмото си Лейди Гага. 

"Love For Sale", събиращ класиките на Коул Портър, не е първият съвместен запис на двамата музиканти. През 2011 г. Бенет и Гага записаха песента "The Lady is a Tramp", а три години по-късно издадоха първия си съвместен албум, озаглавен "Cheek to Cheek".

Свързани новини

Тейлър Суифт с рекорд на "Грами"

05.02.2024

Заради обвиненията в насилие

24.01.2024

Ето кой спечели "Еми"

17.01.2024

''Грами'' посмъртно

17.11.2023

Радост и сълзи!

14.11.2023