За какво е благодарна Лейди Гага

Лейди Гага е "изключително благодарна", че споделя общо шест номинации за наградите "Грами" с джаз легендата Тони Бенет.

В емоционална публикация в Instagram Гага пише, че е "невероятна чест да бъде негов спътник в музиката и негов приятел". 95-годишният джаз музикант е тотален рекордьор с албума си "Love For Sale", който е записан заедно с певицата. С албума Тони Бенет дори влезе в Книгата за рекордите на Гинес като най-възрастният изпълнител, който издава нова музика. 

Джаз легендата Тони Бенет записа рекорд на Гинес

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

Лейди Гага пише, че е "замаяна, шокирана и извънредно благодарна" за шестте номинации за албума. Той се състезава включително за най-добро поп дуо/групово изпълнение и най-добър албум. "Благодаря ви много @RecordingAcademy за тези 6 номинации за "Love For Sale"! "Просто продължавам да плача и съм без думи...", пише певицата. 

Номинации за наградите Грами 2022

"На 95 години той има повече номинации от всякога, за мен е голяма чест да бъда негов спътник в музиката и негов приятел. Благодарим на публиката, че ни обича, ние със сигурност ви обичаме. Вярвайте в любовта и партньорството, дори с 60 години между нас и болестта на Алцхаймер, няма нищо подобно като магията на музиката. Обичам те, Тони, и светът също те обича. Не е възможно иначе!", емоционално завършва писмото си Лейди Гага. 

"Love For Sale", събиращ класиките на Коул Портър, не е първият съвместен запис на двамата музиканти. През 2011 г. Бенет и Гага записаха песента "The Lady is a Tramp", а три години по-късно издадоха първия си съвместен албум, озаглавен "Cheek to Cheek".

Свързани новини

Лейди Гага разби клишето на Оскарите

13.03.2023

Финални награди преди Оскарите

27.02.2023

Риана ще пее на Оскарите

24.02.2023

Наградите БАФТА: победителите

20.02.2023

Виж Лейди Гага в "Жокера 2"

15.02.2023