Всички пътища минават през мола

Всички пътища минават през мола! Пътувайте от 10 до 25 декември между 4 гари, носещи 4 различни послания, свързани с духа на Коледа.

Всяка от гарите предлага различен поглед към Коледа и ще увлича клиентите на Mall of Sofia в пътуване сред забавления, сладки подаръци и предизвикателства за най-малките.

На всяка гара има табела с името на гарата, което носи послание за онова, което се случва на нея. На табела с визия на разписание на влакове, е изписана и програмата на съответния кът.

Момчета и момичета – промоутъри, облечени като шафнери/шафнерки, обикалят между отделните гари и приканват посетителите да се включат в пътешествието, което Mall of Sofia предлага. Момичетата и момчетата носят кондукторски чанти и предлагат на клиентите да си изтеглят късметче под формата на билет, на който има изписано коледно пожелание или подарък от една от гарите.

На гърба на билета са изписани  условията за участие в различните активности, както и програмата за периода.

Описание на гарите:

Gift Station - предлага безплатно опаковане на подаръци за клиентите на мола, пазарували за над 100лв. При тази гара има елха от подаръчни кутии, опаковани тематично в цветовете на логото на мола.

DJ Station – специален музикален поздрав от предварително селектиран playlist

Sweet Station – коледни меденки с тематична картичка с пожелание, написано на момента и по желание на клиента

Kids Station - обособена като малък “work shop” гарата дава възможност на дечицата, които имат желание, да сътворят своята коледна картичка. Аниматори им помагат в това начинание. Най - добрите 20 картички впоследствие ще бъдат окачени на дървото на желанията, а техните малки автори ще получат за награда подарък (играчка) от Mall of Sofia.

Всички пътища минават през мола! Пътувайте от 10 до 25 декември между 4 гари, носещи 4 различни послания, свързани с духа на Коледа, само в Mall of Sofia!