Бар Рафаели е честна за цената на перфектното тяло

Израелският топмодел Бар Рафаели е пристрастена към упражненията и спорта, като това е нейната рецепта да се чувства зашеметяващо добре. Причината - красавицата обича и да си похапва, така че, за да поддържа перфектната си фигура, трябва да спортува.

Красавицата тренира активно поне 5 пъти седмично, защото това се отразява добре не само на фигурата й, но й помага да се чувства пълноценна и да редуцира стреса.

"Пристрастена съм към тренировките. Това е моето бягство от всичко и ме прави по-здрава, по-щастлива и по-силна. Когато съм си у дома, тренирам около 5 пъти седмично. Обичам да карам сърф, а ако ходя във фитнеса, TRX упражненията са идеални за доброто състояние на цялото ми тяло. Когато нямам много време, залагам изцяло на упражнения за дупето – 10 минути клякания са най-добрата тренировка за тази зона”, споделя Бар пред списание "Marie Claire".

Преди време тя разкри, че поддържа форма и с бойно изкуство. Рафаели признава още, че обича много храната и е горда, че я смятат за модел с по-закръглени форми.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023