В студиото на Ива в петък гостува актрисата Виктория Колева

Животът ще бъде кино! Ще започнем с атмосферата преди Оскарите, очакванията, ароматите, трапезата, дрехите и трепетите преди раздаването на най-очакваните кино награди в света – директно за радио FM+ от LA ще предава Иван Илиев, а Ива запазва за себе си поддържащата роля.

Животът като кино – това ще бъде голямата ни тема в петък, 22 февруари. Споделете името на филм, който най-точно отговаря на този етап от живота ви: "Голямата илюзия”, "Дързост и красота”, "Смело сърце”, "Сексът и градът” – голяма житейска прожекция ще падне!
 
Животът като "Разговор с вас” ще ни престави гласът-легенда в радиото Божана Димитрова. Ще я поздравим навръх рождения й ден и ще разберем с кого сега би направила емблематичното си предаване.
 
Животът като спасение е в центъра на новия български телевизионен сериал "Недадените”.  Към невероятния исторически момент преди 70 години, когато България спасява повече от 50 000 български евреи, ще ни върне една от главните актриси - Виктория Колева.
 
Въпросът на деня: темата ни в петък ще бъде животът като кино. Кой филм отразява като заглавие и съдържание собственият ви живот? Очакваме вашите отговори във facebook страницaта на "Ива от сутрин до обед”!