Започва гласуването за наградите "Кукеричан" при Ива!

От петък започваме да гласуваме за наградите "Кукеричан" на Сатиричния театър, които ще бъдат дадени за "особено комични заслуги в обществения и културния живот”. Започваме с първата категория - "Общество" и очакваме вашите номинации за това кой се вихри най-запомнящо се, но и предизвикваше главно смях на обществената сцена. 
 
Драматургът Зорница Аспарухова ще ни заведе на кино с измерена по петобалната система оценка за премиерите, без да пропускаме интересните акценти на телевизионните сериали. В рубриката "Дим да ни няма” режисьорът-документалист Смилен Савов ще ни стопли с разказ за фестивала в Бразилия и чудатостите на Хонг Конг. С драматургът Никола Вандов ще си говорим за това как се пише смешно, какво му е смешното и къде му е смешното на днешното време. 
 
Дайте своите номинации за това кой се вихреше най-запомнящо се на обществената сцена, но предизвикваше главно смях? С тези номинации може да спечелите билет за церемонията "Златен кукерикон”  и билети за култовите постановки на Сатиричния театър.

Свързани новини

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

IVA с нов албум и промо концерт

10.10.2023