Започва гласуването за наградите "Кукеричан" при Ива!

От петък започваме да гласуваме за наградите "Кукеричан" на Сатиричния театър, които ще бъдат дадени за "особено комични заслуги в обществения и културния живот”. Започваме с първата категория - "Общество" и очакваме вашите номинации за това кой се вихри най-запомнящо се, но и предизвикваше главно смях на обществената сцена. 
 
Драматургът Зорница Аспарухова ще ни заведе на кино с измерена по петобалната система оценка за премиерите, без да пропускаме интересните акценти на телевизионните сериали. В рубриката "Дим да ни няма” режисьорът-документалист Смилен Савов ще ни стопли с разказ за фестивала в Бразилия и чудатостите на Хонг Конг. С драматургът Никола Вандов ще си говорим за това как се пише смешно, какво му е смешното и къде му е смешното на днешното време. 
 
Дайте своите номинации за това кой се вихреше най-запомнящо се на обществената сцена, но предизвикваше главно смях? С тези номинации може да спечелите билет за церемонията "Златен кукерикон”  и билети за култовите постановки на Сатиричния театър.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024