Ива Дойчинова се завръща към класиката в понеделник

В понеделник празнуваме добрия вкус и класиката. За какво бихте искали да се наречете „класик”? – пишете писма и картики на ръка, приготвяте храната лично, обожавате класическата музика или гледате некомерсиалното кино?

Отново ще сложим закуска  точно в 9, когато продължаваме в ефир да разговора  с националния консултант по хранене доц. Веселка Дулева за това коя е храната,  която е едновременно полезна, пълна с енергия и вкусна за нашите деца.

След това завъртаме лентата с програмата за късометражно кино „Кинематограф”. Ще представим страстта по късото-кино  - различни епохи, автори, стилове и фестивали.

Още една класическа любовна история ще се разгърне в понеделник – тази към класическата музика. Хари Екшенази ще ни разкаже за първия концерт за тийнейджъри Love story с участието на Ани Пападопулу, Юлиан Вергов, Веско Ешкенази, Печенката и Масим Екшенази

Слушайте "Ива от сутрин до обед" и станете активен участник в шоуто, като оставите вашия коментар за всичко, което ви вълнува, във фейсбук страницата на предаването.
 

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024