Милена Родригес: "Разсмеете ли жената, пътят към сърцето й се разчиства"

"Разсмеете ли жената, пътят към сърцето й се разчиства.", каза консултантът по успешни връзки Милена Родригес, с която си говорихме за свалките по учебник и "pick up" артистите в рубриката ни "Мъжът и жената ефективно".
 
"Мъжете, които практикуват pick up, са имали неуспешни взаимоотношения с жени и търсят магически решения за бърза и ефективна свалка. Всички тези мъже оценяват външния вид на една жена по десетобална система и смятат, че техниките, които използват, ще им помогнат да свалят жени, които застават под номер 9 или 10.", обясни Милена.
 
"Често похватите на тези хора надскачат моралните граници. Един от най-разпространените им ходове е да ударят жената по самочувствието. Друг вариант е, ако обектът на желанието е с приятелка, видимо да свалят приятелката, за да подразнят жената и да я накарат да ги иска. Често правят комплименти, които не са точно такива, като "Хубава пола! Сестра ми има същата.".", каза още тя.
 
"Важно е да знаете, че подобни вулгарни опити не са нужни при свалка. Първо трябва да разберем, че това е игра на цифри и не трябва да се плашим от отхвърляне. Ако заговорите 10 жени и 8 от тях ви отхвърлят, то е напълно възможно останалите две да откликнат на опитите ви. Най-важното е да разсмеете една жена, защото това отваря път към сърцето й.", завърши Милена Родригес.

Свързани новини

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

IVA с нов албум и промо концерт

10.10.2023