Милена Родригес: "Разсмеете ли жената, пътят към сърцето й се разчиства"

"Разсмеете ли жената, пътят към сърцето й се разчиства.", каза консултантът по успешни връзки Милена Родригес, с която си говорихме за свалките по учебник и "pick up" артистите в рубриката ни "Мъжът и жената ефективно".
 
"Мъжете, които практикуват pick up, са имали неуспешни взаимоотношения с жени и търсят магически решения за бърза и ефективна свалка. Всички тези мъже оценяват външния вид на една жена по десетобална система и смятат, че техниките, които използват, ще им помогнат да свалят жени, които застават под номер 9 или 10.", обясни Милена.
 
"Често похватите на тези хора надскачат моралните граници. Един от най-разпространените им ходове е да ударят жената по самочувствието. Друг вариант е, ако обектът на желанието е с приятелка, видимо да свалят приятелката, за да подразнят жената и да я накарат да ги иска. Често правят комплименти, които не са точно такива, като "Хубава пола! Сестра ми има същата.".", каза още тя.
 
"Важно е да знаете, че подобни вулгарни опити не са нужни при свалка. Първо трябва да разберем, че това е игра на цифри и не трябва да се плашим от отхвърляне. Ако заговорите 10 жени и 8 от тях ви отхвърлят, то е напълно възможно останалите две да откликнат на опитите ви. Най-важното е да разсмеете една жена, защото това отваря път към сърцето й.", завърши Милена Родригес.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024