Камелия Тодорова: "Банско Джаз фестивал съчетава почивката в планината с парти"

"С Банско Джаз фестивал ще успеете да съчетаете почивката в планината с парти вечер. Точно това, че концертите ще бъдат на открито хората се веселят повече и преживяват хубави моменти.", каза певицата Камелия Тодорова, която бе гост в студиото на "Ива от сутрин до обед", за да ни каже повече подробности около тазгодишния Банско Джаз фестивал.
 
"За 20-и пореден път ще се проведе фестивала и ще стартира на 5 август със Sentimental Swingers. На 6-и август ще изпълня песни от два нови проекта, които направих съвместно с Живко Петров и трио JP3. За мен ще бъде много интересно да чуя Djabe от Унгария, защото имам желанието да чуя нещо ново в този стил музика.
 
Други имена, които ще бъдат на сцената на джаз феста са Хилда Казасян, Васил Петров, Петър Славчев заедно с негов оркестър.
 
Според мен най-важно е хората да чуват нови неща, защото вокалният джаз е много по-комерсиален и разбираеми за по-широк кръг от публиката. Спомням си кога и как започна всичко в Банско. Как от няколко малки концерта, организирани за санаториумите на д-р Илиев, се превърна в събитие, което следва посоката на швейцарския джаз фестивал в Монтрьо.", сподели с нас Камелия Тодорова.

Свързани новини

Charli XCX пусна сингъла “1999”

05.10.2018

EXIT Festival добавя още звезди

07.06.2018

Идва Love CHange Music Festival в Ловеч

30.08.2017

Фестивалът за екстремно кино SoExtreme

24.08.2017

Candy Dulfer с лично интервю пред Ива

23.08.2017

Коментари