Лейди Гага се сближи с Бритни Спиърс

Лейди Гага и Бритни Спиърс ще влязат заедно в студио, след като двете се сближили по време на церемонията по раздаването на наградите Грами.

Бащата на Лейди Гага благодарил лично на Бритни за помощта, която тя оказва за кариерата на дъщеря му. Той споменал още, че Гага била голяма нейна фенка.

"Лейди Гага не крие какъв голям почитател е тя на Бритни Спиърс. Тя даже признава, че имала плакати с лика на Бритни по стените в стаята си и много се вдъхновявала от нейната музика", разказва анонимен източник пред вестник "Сън".

"Гага била абсолютно възхитена, когато забелязала, че баща й си говори със Спиърс по време на наградите Грами.Той запознал двете млади звезди и тримата разговаряли много дълго време. Накрая на разговора те си разменили координатите и се съгласили, че трябва да влязат заедно в студио и да запишат заедно музика, веднага щом Гага приключи с настоящото си турне".

Лейди Гага признава и че преди време била написала песен, която Бритни да включи в някой от албумите си, но тя не го направила. Вместо това ексцентричната поп звезда записала друга версия на парчето с Бионсе и то влязло в настоящия й албум 'The Fame Monster'.

"Написах я за нея (Бритни) преди много време и тя просто не я включи в албума си. Това е добре, защото харесвам песента и сега аз я изпълнявам", коментира Лейди Гага.