Холивудско съзвездие идва у нас през лятото

Брус Уилис идва в България през август. Той пристига в София, за да се снима във филма „Кейн и Линч”. В продукцията ще се включи и друга актуална в момента холивудска звезда - Джейми Фокс.

„Кейн и Линч” е все още е работното заглавие на филма, съобщи говорителката на киноцентъра Дона Дойкова. Засега от сюжетът се знае,че героите са, осъдени на смърт затворници, които бягат. Брус Уилис в ролята на Куйн е наемник, а Джейми Фокс, като Линч ще бъде шизофреник.

Още в края на месеца ще организира кастинг за актьори. Във всички продукции, които се снимат у нас, 60-70% от актьорския състав е български, обясни Дойкова.

Oще една голяма звезда пристига у нас тази година - Силвестър Сталоун. Това ще се случи през септември, когато актьорът ще снима високобюджетния “Рамбо 5”.

Напомням ви, че Сталоун бе в София преди година и се срещна с Бойко Борисов. Въпреки , че е вече на 64 г. Рамбо все още е сред най-добре платените звезди в Холивуд.
Освен като актьор и сценарист Силвестър Сталоун се изявява и като режисьор. Досега е заснел няколко филма, сред които 2 от сериите за "Роки" и "Разрушителят".