Уитни Хюстън поднови турнето си

Уитни Хюстън поднови турнето си във Великобритания, след като в началото на месеца се разболя и влезе в болница в Париж. 

46-годишната певица пя за първи път от 11 години на британска територия в Бирмингам, където билетите за концерта й бяха разпродадени, съобщиха британските медии.

Реакциите за гласовите способности на певицата, която страдаше от"респираторна инфекция от неясен произход" са противоречиви.

"Времето и наркотиците, които Хюстън твърди, че вече не употребява, не са били благосклонни към нейния забележителен глас, пише "Сън". "Хюстън, все още имаме проблем" пише саркастично таблоидът, използвайки прочутата фраза, произнесена от Том Ханкс във филма "Аполо 13".

Според "Индипендънт" попзвездата не се е справила съвсем добре, но гласът й все пак е звучал внушително и човек се е чувствал щастлив, че слуша Уитни Хюстън. Част от поведението й бе ексцентрично, но доказателство за здравия й разум бе нейното пеене, посочва "Гардиън".

Според Мирър, ако перифразираме една по-ранна песен на Уитни Хюстън, представянето не бе съвсем добре, но е ОК. Турнето на Уитни Хюстън се нарича "Nothing But Love Tour". На него тя представя последния си албум "I Look To You".