Лари Кинг се развежда за осми път, Мел Гибсън за втори

ТВ легендата от CNN, Лари Кинг и 7-та му съпруга се развеждат след 13-годишен брак. Мел Гибсън пък изоставя рускинята Оксана само пет месеца след раждането на дъщеря им.

Седемдесетгодишният Лари Кинг и 50-годишната певица Шон Саутуик, имат две деца. Съпрузите са подали бракоразводните документи в съда в Лос Анджелис, като мотивът е "непреодолими различия". Според TMZ.com Шон обвинила Лари, че преспал с една от най-близките й роднини. Според клюкарските издания става въпрос за по-малката й сестра.

Кинг е бил женен за 7 жени, но този развод ще е негов осми поред, понеже с една от бившите си съпруги е встъпвал два пъти в брак (и съответно два пъти се е развел с нея).

Мел Гибсън пък изостави руската си приятелка Оксана Григориева. Раздялата им идва едва пет месеца след раждането на дъщеря им Лусия. Поне така твърдят медиите зад океана, цитирани от Ройтерс.

Говорителят на Мел Гибсън отказва да коментира публикациите.

Подозренията, че връзката им не върви се засилиха, когато моделката не се появи по Великден на откриването на църквата в Малибу, построена от Мел.

Клюкарските издания твърдят, че Мел си тръгнал разярен след скандал, в който Оксана го обвинила, че й е изневерил и я излъгал, че ще се оженят, за което тя искрено се надявала.

Въпреки раждането на бебето им, двамата запазиха отделните си домове, като Мел живее в Малибу, а Оксана - в Лос Анджелис. Това май се оказва и най - умния ход на двойката, тъй като сега няма да им се налага да делят имуществото си!