Барети арестуваха Красимир Аврамов

Барети арестуваха " Човека Глас" Красимир Аврамов, но не заради представянето му на Евровизия!

Маскираните нахлули тази сутрин в дома на Аврамов и погрешка му щракнали белезниците в рамките на акция „Недосегаемите".

"Към 9.30 часа сутринта, аз бях заспал дълбоко, защото работих до късно снощи по новата си песен и чувам, че някой разбива вратата. Сънен слязох от спалнята надолу към хола и очаквах, че ми правят някакво лично нападение, Чух, че въоръжени мъже влизат в къщата. Не знаех дали сънувам все още. Очаквах да влязат и да започнат да стрелят. В следващия момент нахълтаха цяла група барети, положиха ме на земята с викове, сложиха ми и белезници. Успях да извикам само, че съм Красимир Аврамов, след което намалиха драмата. После се извиниха за грешката, която е станала", разказа Аврамов пред агенция КРОСС.

Певецът не е разбрал за кого са го сбъркали спецполицаите. Не ми дадоха обяснения, не исках и да питам. Слава богу, че не бях наранен и след това се държаха почтено. „Не са ме водили за разпит, всичко се случи вкъщи", допълни Красимир Аврамов.

"Човека глас" споделя, че се чувства стресиран от преживяното, което определя като сценарий от гангстерски екшън от 60-те.

Акция "Недосегаемите" е насочена срещу пране на пари и данъчни престъпления.