Елтън Джон гостува на Опра днес

Елтън Джон и звездите на британския мюзикъл "Били Елиът" ще участват в шоуто на Опра Уинфри днес. Виж по - долу видео на уникално изпълнение от мюзикъла!

Въпреки изключително динамичната си програма напоследък, сър Елтън е приел поканата на популярното токшоу, за да си побъбри с колоритната водеща за музиката и играта на сцена, за ролята си на композитор в "Били Елиът" и ще разкаже в ефир какво се случва с него самия през последните седмици на активни концертни участия и благотворителна дейност. Именно атрактивната Опра придружаваше великия музикант на представлението, което в неделя имаше премиера в Чикаго. 

Култовата бродуейска продукция разказва историята на Били, момче от миньорски град в Северна Англия, което мечтае за голямата сцена и разменя боксови ръкавици срещу балетни обувки. Макар да е гледал мюзикъла повече от 30 пъти на различни сцени в Англия, Австралия и САЩ, самият Елтън Джон признава, че финалът го просълзява всеки път. Миналата година мюзикълът бе отличен с 10 награди "Тони" -  театралния еквивалент на филмовите "Оскар"-и.

Заради все по - големия интерес към тазгодишното турне на Елтън, "Rocket Man: Greatest Hits Live", виртуозът и неговия бенд продължават да добавят нови дати в програмата на грандиозното си шоу. На 25 юли например за първи път ще ги посрещнат на сцената при магнетичното езеро Тахо в Невада. Там сър Елтън ще свири заедно с барабаниста Найджъл Олсън и китариста Дейви Джонстън, които вече заявиха участието си и за шоуто в България!

На 13 юни столичният стадион "Локомотив" ще посрещне Елтън Джон и неговия бенд. Още имате възможност да си купите билети от мрежата на Тикетпро.