Роби Уилиямс записа английския футболен химн

Певецът Роби Уилямс и комикът Ръсел Бранд обединиха усилията си за записването на нова версия на английския футболен химн "Трите лъва" за Световното първенство в Южна Африка следващия месец.

Изпълнителят на Angels и комедийната звезда се надяват тяхната версия да се превърне в шлагер по времето на шампионата. "Бях изненадан от това колко емоционално се почувствах, когато изпях тази песен. Почти се разплаках. Тази песен ме отведе обратно към Евро 96 и последното ура на Пол Гаскойн. Това е единствената хубава английска песен и очаквам да я запея, когато се провалим на дузпите. Тогава ще плача", заяви Бранд.

Роби, който се появи в музикалния видеоклип, когато "Трите лъва" беше презаписан за Световната купа във Франция през 1998 г., допълни пред вестник "Сън": "Винаги са искали от мен да пиша футболни песни, но съм отказвал, мислейки си че "Трите лъва" никога не може да бъде изместен. Броя дните до началото на Световното първенство".

Песента "Трите лъва", която първоначално беше записана от комедиантите Франк Скинър и Дейвид Бадиел и групата The Lightning Seeds, впоследствие беше преработена от продуцента Тревър Хорн и отново включва гласовете на Бадиел и Скинър.

Вижте снимки на Роби Уилямс на стадиона в Галерии.



http://lifestyle.winner.bg