Две седмици до концертът на Боб Дилън в София

Остават само две седмици до дългоочакваното събитие - концертът на Боб Дилън в София!

Вече са известни имената на музикантите, които идват с рок легендата за концертът в зала 1 на НДК. Тони Гарние (контрабас), Чарли Секстън (китара), Стю Кимбъл (китара), Дони Херън (педъл стийл) и Джордж Рисайл (барабани) са петимата виртуози, които ще придружават Дилън в София.

Музикантите са изключителни професионалисти и със своя дългогодишен опит допълват и пресъздават по невероятен начин творчеството на възхвалявания от поколения рок идол. Самият Дилън ще блесне с изпълненията си на китара, клавири и, разбира се, с култовата си хармоника.

След броени дни, на 24 май, Боб Дилън ще отпразнува своя 69-и рожден ден. И тъй като съвсем елегантно страни от светските прояви, ще отбележи личния си празник в тесен семеен кръг.

Само 5 дни след рождения си ден, музикантът ще постави чудесно начало на поредицата летни концерти в европейски градове с участието си в Атина на 29 май. На 31 ще го чуят на живо феновете в Истанбул, а румънските ни съседи ще го видят ден преди нас– в Букурещ на 2 юни.

Ограничени количества билети за събитието все още могат да бъдат намерени в мрежата на „Тикетпро” и неговите партньори на цени от 70 до 150 лв.