Чуй първият сингъл на Явор и Gravity co. отново заедно

Gravity co. са готови с първият си сингъл "Anything Goes отново с най - добрите вокали на групата в лицето на Явор Захариев.

Песента би всички рекорди по светкавичен запис в историята на групата – "новият" й стар фронтмен приключи с вокалите за по-малко от два часа. Текстът за пореден път е поверен на Борис Чеширков, който от няколко години се утвърди като пети скрит член на бандата. Сред текстовете, които е написал, досега са за хитовите "Paper Trail" и "Faded".

"Посланието засяга зависимостите, на които робуваме доброволно или неволно с или без ясна преценка за последствията. Всеки може да припознае драма от личната си история - с любим човек, със забранени стимуланти и т. н.  Важното е да осъзнаеш, че сам дърпаш юздите на съдбата си и ако не ти се живее в миналото, всичко е възможно: ето за това е "Anything Goes", поясни мениджърът на групата Георги Станев.

Оптимистичното звучене на парчето е символично и за реюниъна на формацията с Явор. Публична тайна е, че именно проблемите на Явор с алкохол и наркотици станаха причина за тяхната раздяла, но сега вече всичко изглежда е зад гърба им. Тригодишната пауза в отношенията им се оказва стимулираща както за преоткриването им като приятели, така и като музиканти. Дали ще има промяна в тази посока, ще стане ясно наесен, когато работата по четвъртия им албум се очаква да бъде финализирана.

Паралелно с работата в студио, Гравити Ко. активизират и концертната си дейност. Първата им изява в актуализиран състав ще бъде в пловдивския клуб "Сохо" на 28 май.
 
Като подарък за феновете "Anything Goes" може да бъде свалена безплатно на адрес www.meloman-bg.com. 

Свързани новини

Излезе неиздавана песен на Явор Захариев

17.07.2019

Отиде си Явор Захариев

06.04.2019

Gravity Co. се завръщат на сцената

05.06.2018

Gravity co. с нов проект

29.05.2013

Gravity Co. - The Electric Tour

18.07.2011