Gravity Co. с официално завръщане на българската сцена!

Gravity Co. официално се завръщат на българската сцена, като активизират дейността си. Събирането ще бъде отбелязано с голям концерт тази събота – 9 юни, Sofia Live Club.
 
Занапред групата ще се изявява в основния си състав, с който години наред бе сред най-популярните български формации в страната и чужбина – Явор Захариев (вокали), Ивайло Чалъков (китара), Петър Съмналиев (програминг, клавишни) и Стефан Попов (барабани). В плановете на бандата са заложени по-специални, но редки концерти, като в следващите десетина дни ще бъдат обявени всички дати до края на годината. Очаква се да бъде реализирана и нова продукция.
 
 
Решението за възобновяване на активността и дългоочакваното повторно включване в музикалния живот идва месец след два напълно разпродадени концерта в началото на годината, които към тогавашния момент бяха обявени за ексклузивни, събирането за еднократно, без заявка и обещания за реюниън. Случилото се обаче катогорично показа нуждата и фактът, че Gravity осезаемо липсват, отваряйки огромно празно пространство в музикалната среда у нас. Само за броени дни над 1000 билета бяха изчерпани, а самите лайв изпълнения бяха особено емоционални за публиката и самите музиканти.
 
Така, след повече от черири години пауза, Gravity Co. се връщат убедително отново на сцената, а феновете в Sofia Live Club ще могат първи отново да се насладят на живо на песни от всички албуми и периоди - Empty World, Ain't No Sunshine, Mr. No One, Paper Trail, Wings, Away, Time, Keep It, Higher, Anything Goes и още, които ще влязат в 90-минутния сет на бандата тази събота.
 
 
Билети за концерта на 9 юни се предлагат в мрежата на Eventim.bg, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Каса Арена Армеец, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът е висок, поради което се препоръчва възможно най-ранното им предварително закупуване!
 

Свързани новини

Излезе неиздавана песен на Явор Захариев

17.07.2019

Отиде си Явор Захариев

06.04.2019

Gravity co. с нов проект

29.05.2013

Gravity Co. - The Electric Tour

18.07.2011

Чуй новите - стари Gravity co.

20.05.2010