Gravity Co. обявиха Electric Tour

Лято’2011 за Gravity Co.ще бъде маркирано от три мащабни концерта – в Пловдив (20 юли), Варна (24 юли) и Бургас (26 юли).

Electric Tour ще стартира в „Конюшните на царя” в града под тепетата и ще вмъкне летните театри в парти програмата на феновете по морето. Освен участия в престижни фестивали по света и у нас групата вече е вписала в биографията си успешни шоута в столичните зала 1 на НДК и „Христо Ботев”. С предстоящото турне момчетата са амбицирани да припомнят именно времената, в които българска банда без соц. корен и с конвертируеми за европейските чартове парчета екзалтираше максимален брой публика и от голяма сцена.  

От екипа на Gravity обещават зрелищен мултимедиен спектакъл, в рамките на който ще бъде представен и петият им виртуален член. Визията на новото попълнение е дело на анимационните спецове от BonArt. Идейната разработка го позиционира като агент, който общува интерактивно с присъстващите, а сред поверените му инструменти е и басът.

В сетлиста ще бъдат заложени както актуалните сингли Lights и Anything Goes, така и вече утвърдени мелодии като Away, U и Paper Trail. Феновете ще чуят и най-прясното творение на Gravity – Disappear, което вече успя да им донесе първото място в конкурса за попрок песен на БНР „Златна пролет”.



В момента Явор Захариев (вокали), Иво Чалъков (китара), Стефан Попов (барабани) и Петър Съмналиев (клавишни) финализрат работата по четвъртия си студиен албум Dirty Secret Toy. Проектът ще стане пазарен факт през есента, а дистрибуцията му на твърд носител ще е в ограничен тираж и в достоен за колекционери вид.

Билети за събитието се продават в мрежата на ticketplus.bg на цена от 15 лв. Предивдени са и двойни пасове на промо цена от 25 лв.

Свързани новини

Излезе неиздавана песен на Явор Захариев

17.07.2019

Отиде си Явор Захариев

06.04.2019

Gravity Co. се завръщат на сцената

05.06.2018

Gravity co. с нов проект

29.05.2013

Чуй новите - стари Gravity co.

20.05.2010