Защо се развеждат Дженифър Лопес и Марк Антъни?

Новината, че Дженифър Лопес се развежда с Марк Антъни изненада мнозина, но вече се тиражират и четири причини за тази крайна мярка, съобщава италианското издание на сп. "Венити феър".

Снимки: Getty Images/Gulliver Photos

Първата версия е, че Марк Антъни се разгневил страшно много, когато на яве се появили два видеозаписа, посветени на сексуалните подвизи на Лопес с двама от мъжете в живота й. Първото еротично видео показваше Лопес с бившия й съпруг Оджани Ноа и беше качено от самия Ноа в интернет след продължителни заплахи. Второто видео разкривало горещите ласки между Лопес и рапъра Пи Диди. При вида на двата записа Марк Антъни не издържал и поискал развод.
 
Според втората версия Джей Ло настояла за раздяла, когато разбрала, че съпругът й дължал милиони долари на данъчните власти. Това станало, когато Лопес се преместила с близнаците Макс и Емма в Ню Йорк. Тогава тя открила, че Марк Антъни е пропуснал да плати и разходите по поддръжката на тамошната къща на двойката.
 
Третата версия отново забърква горещ видеоклип - този към парчето на Лопес "I'm into". Страстното видео, в което Лопес се отдава на ласки с кубинско-американския актьор Уилям Леви изобщо не се понравило на Марк Антъни и това станало причина за развода. Уилям Леви е един от най-популярните и желани от латинодамите, припомня изданието.
 
Най-невероятна е четвъртата версия. Лопес и Антъни просто симулирали брачна криза и развод, за да увеличат популярността си, позападнала след раждането на близнаците им. 
 
Вижте снимки на Дженифър Лопес и Марк Антъни