Секс в нощна София?! Българските Кари Брадшоу и компания на премиерата на "Сексът и градът 2"!

Тази нощ София ще е изпълнена с много, много секс! Е, всеки може да го разбира по свой начин, но това, което имаме предвид е бляскавата нощна премиера на продължението на хита "Сексът и градът".

Лентата на режисьора Майкъл Патрик Кинг (Michael Patrick King) потегля по българските екрани броени часове след световната й поява, а както можехме да очакваме, Кари Брадшоу и компания ще бъдат посрещнати подобаващо на родна територия.

Това ще се случи тази вечер (27 май) между 19:00 и 20:00 часа на червения килим пред Аrena The Mall, на който ще дефилират... българските Кари, Саманта, Шарлот и Миранда.

Кои точно са те, знаят само организаторите, които ни убеждават, че става дума за дами, известни и красиви и по нещо приличащи на героините от филма. Те ще пристигнат с луксозна лимузина, като ще ги посрещне лично... Тузаря (И не, не става дума за Бойко Борисов).

Само няколко часа по-късно е първата гала-прожекция на "Сексът и градът 2" - специално за най-нетърпеливите точно в полунощ. Дотогава ви предлагаме да разгледате кадрите от филма в галерията ни и разбира се, официалния трейлър...

Виж снимки от филма в Галерии

Виж снимки от световната премиера на филма

avtora.com