Сър Елтън Джон идва в София с неизменната колекция очила. Виж го с Радио FM+

Тези дни феновете на сър Елтън Джон взривяват форумите с въпроси относно това как легендарният музикант успява да поддържа добрата си форма за оставащите концерти от световното му турне при толкова натоварена публична програма. Ексцентричният музикант не спира да работи на пълни обороти и неслучайно медии от различни континенти констатират с въздишка: „Той е навсякъде!”

Само през последната седмица Елтън Джон успя да изнесе два концерта: в Лисабон (на 22 май) и столицата на Мароко – Рабат (на 26 май), и да организира два търга: един с награден фонд безплатни билети за фенове и един благотворителен, разделяйки се с любимия си чифт култови жълти обувки Yohji Yamamoto с автограф. Сър Елтън не пропусна да отпразнува 60-тия рожден ден на своя верен текстописец Бърни Топин, да заяви участието си като една от звездите на мащабен турне проект в Австралия през 2011, да отскочи до Кан, за да изгледа 3D филма “Гномео и Жулиета”, в чийто саундтрак са включени три от най-големите му хитове.

Елтън Джон, който междуверменно подготвя нов албум за средата на октомври,
се приближава към концерта си в София на 13 юни с големи крачки, следван от верния си виртуозен бенд. В групата – освен култовите Дейви Джонстън (китари) и Найджъл Олсън (барабани), публиката ще види на сцената Боб Бърч (бас) и Джон Махон (перкусии). Вече е известен и репертоарът, с който невероятните музиканти ще държат публиката на стадион „Локомотив” на крака в продължение на повече от два часа. „I Guess That's Why They Call It The Blues”, „Daniel”, „Rocket Man”, „Goodbye Yellow Brick Road”, „Sorry Seems To Be The Hardest Word” и „Candle In The Wind” са само част от хитовите заглавия, които супер групата ще пресъздаде ефектно и със завладяващи аранжименти на столичната сцена.

За онези фенове на сър Елтън, прехласнати по ексцентричния му външен вид, остава загадката през кой дизайнерски чифт очила ще им намигне закачливо, защото, да - той ще пристигне в София с уникалната колекция от над 300 броя скъпоценни рамки, грижливо подредени в изящно бронирано сребърно куфарче! Количеството билети на цени от 60 до 150 лв. за събитието наистина е ограничено, а желаещите да присъстват на уникалното шоу разполагат само с две седмици да ги закупят от касите на „Тикетпро” и неговите партньори.

Всеобщият интересът към световното турне „Rocket Man: The greates hits live” е повече от невероятен. Неслучайно музикалната обиколка на земното кълбо, по време на която сър Елтън и неговия бенд ще преминат през България, е спрягана като най-мащабната по успех и продължителност пътуваща поп продукция за 2010 година.  Какво е усещането да си част от подобно събитие, предстои да разберем в 20:00 на 13 юни на столичния стадион „Локомотив”.

Как да спечелите билети за концерта от Радио FM+ - вижте тук.