Днес Анджелина Джоли става на 35

Жената с най-сексапилни устни в Холивуд Анджелина Джоли е родена на 4 юни 1975 година в Лос Анджелис.

Едва 6-годишна, малката красавица Анджи се появява във филм, заедно с баща си - прочутия актьор Джон Войт. В началото на 90-те години младата тийнейджърка създава главоболия на майка си с честите си депресивни състояния и опити за самоубийство (виж първите и секси снимки).

Сега създава главоболия на съпругът си, един от най – мечтаните красавци в Холивуд, Брат Пит. Той  бил пред нервен срив, след като разбрал, че е взимала LSD и екстази тайно от него, както и че му изневерявала с женен актьор, съобщава  Списание "Star".

Освен това актрисата била силно увлечена по вуду ритуалите, посещавала шамани и гадателки, като искала да я научат на изкуството. Според близки на двойката, целият интерес на звездата бил насочен към това да отдалечи по този начин още повече Дженифър Анистън от Брад.

Слухове свързват Анджелина и с актьора  Андрю Мортън, който в женен и с когото се предполага че актрисата е имала краткотрайна връзка. Самата Джоли нито е потвърдила, нито е отрекла информацията, но според приятели на Брад за него били изключително трудно да издържа на подобен род неща и нервите му били силно разклатени.