Натали Коул ще пее у нас на 30 юли

Натали Коул ще пее за първи път в България на 30 юли по покана на "Болкан Ентъртейнмънт". 

Голямата джаз звезда ще представи пред родната публика най-новия си албум - "Still Unforgettable", в зала 1 на НДК от 20 ч.

Проектът е втора част на "Unforgettable… With Love" от 1991. Ще прозвучат класики като "The Best Is Yet To Come”, “Come Rain Or Come Shine”, “Nice ‘N’ Easy” и още много велики песни, анонсират организаторите.

Билетите за събитието влизат в продажба от 7 юни (понеделник)в мрежата на Eventim, включително "Germanos", "Пикадили", "Office 1" и "Техномаркет", Билетен център, НДК. Те са на цени от 50 до 100 лв.

Албумът е под N 21 в дискографията на гранд дамата на джаза, дъщеря на легендата Нат "Кинг" Коул. Уникалният й глас се извисява в нови интерпретации на класики на Франк Синатра, Лена Хорн, Сами Дейвис Джуниър, Пеги Лий и много други. В репертоара е и пиесата “Walkin’ My Baby Back Home”, където блендата на Натали се преплита с тази на баща й. 

"Unforgettable… With Love" излиза през 1991 и печели шест награди "Грами" ("Grammy"), включително за албум и запис на годината, прекарва пет седмици на N 1 и е продаден в над осем милиона копия само в Щатите. 

"Still Unforgettable" се появява през септември 2009. Албумът печели две награди "Грами" (вest traditional pop vocal album и best instrumental accompanying vocalist).