Чуйте новия албум на Кайли още сега. Можете и да го спечелите от Радио FM+

Супер чаканият нов албум на Kylie ‘Aphrodite’ е вече факт. В България албумът  на музикалния пазар от Анимато Мюзик/ EMI. Това е 11-ят студиен албум на Kylie, негов изпълнителен продуцент е Stuart Price.

С ‘Aphrodite’ Kylie се завръща на дансинга заедно с редичка съмишленици от света на поп и денса, в това число: Calvin Harris & Jake Shears, Sebastian Ingrosso (Swedish House Mafia) & Luciana Caporaso, Nerina Pallot, Richard X, Cutfather, Nervo и Tim Rice-Oxley. Албумът включва ‘Better Than Today’, което Kylie изпълни на живо по време на своето американско турне миналата година и публиката прие екстатично, както и първият сингъл “All The Lovers”, който завладя класациите по цял свят.

Вижте снимки на Кайли в Галерии


Ето и траклистът на ‘Aphrodite’:
 
All The Lovers
Get Outta My Way
Put Your Hands Up (If You Feel Love)
Closer
Everything Is Beautiful
Aphrodite
Illusion
Better Than Today
Too Much
Cupid Boy
Looking For An Angel
Can’t Beat The Feeling
 
Kylie каза: “Обожавам еуфоричното чувство на ‘Aphrodite’…изкусителен поп директно за дансинга.”
 
Изпълнителният продуцент Stuart Price “Kylie прави поп денс музика по най-добрия начин. Помисли си за всичко, което е Kylie и ще го намериш в албума.”

Радио FM+ обяви днес, че ще посвети програмата си през Юли на Кайли Миноуг. Специално за звездата от медиата променят традиционната си схема и обещават много музика, игри и награди.

„Ние обичаме нашите звезди, обичат ги и слушателите ни. Решихме, че предстоящия нов албум на Kylie е точното време да почетем със специална програма Принцесата на попа”, обяви Радослав Неделчев, PR на медията и допълни: „Новият и албум – „Aphrodite” е перфектния звук на лятото – горещ, стилен, секси – такова настроение искаме да доставим и на слушателите”.

Слушайки, всеки има и шанса да спечели оригинална награда с името „Kylie Minogue” – в ефира ежедневно ще се раздават маркови партфюми от серията Kylie Minogue, а в сайта на радиото – www.fmplus.net пък щастливци могат да получат оригинален диск с новия албум на звездата. Много спомени, истории и хитове да прозвучат в ефира, обещават още от първото музикалното радио.

Видеото към „All The Lovers”, което от няколко седмици може да се гледа и по българския телевизонен ефир, влезе директно на първа позиция в класацията Топ 40 на телевизия MAD. Всеки ден един от зрителите на музикалната телевизия ще има възможността да спечели копие от новия албум на Kylie.

‘Aphrodite’ е на музикалния пазар от Анимато Мюзик/ EMI с медийната подкрепа на радио FM+, радио Fresh и телевизия MAD.


Чуйте част от новия албум в плейъра по-долу: