Черил Коул - болна от малария!

Британската певица Черил Коул е болна от малария. Изпълнителката припадна по време на фотосесия, но всички смятаха, че става въпрос за физическа преумора, посочва 3 AM.

След направените медицински прегледи стана ясно обаче, че Черил Коул има малария, след като е била ухапана от комар. Изпълнителката се е намирала на малка романтична ваканция с Дерек Хю, когато е била нахапана от насекомото. В момента Коул се намира в болницата "Кромуел" в Лондон и изглежда ще трябва да прекара там най-малко три дни. Източник, близък до звездата, заяви, че Дерек Хю е съкрушен от това, което се е случило с Черил. Стана ясно, че певицата е взимала хапчета против малария преди и след връщането си от пътуването, но въпреки всичко се е разболяла от коварната болест.

Британските медии съобщиха по-рано, че Черил Коул е припаднала на фотосесия в събота заради преумора и стомашен вирус. Красавицата от "Гърлс Алауд" се съсредоточи върху работата след раздялата си с футболиста Ашли Коул по-рано тази година, но натовареният й график дал отражение и тя припаднала по време на снимките в Лондон, писаха медиите /БГНЕС