Победителката от "България търси талант", Богдана Петрова записа първия си сингъл

Победителката от "България търси талант", Богдана Петрова записа първия си сингъл! Песента се казва "Всеки от нас". Музиката на парчето е на Теди Кацарова , а текста на Гери Турийска.

След финала на предаването, 17-годишното момиче с увредено зрение подписа договор с Вирджиния Рекърдс, по лиценза на компанията й със Sony Music Entertainment и е на път да реализира голямата си мечта - да изпее песен, написана специално за нея.

„Винаги сам мечтала всичко това да ми се случи. Когато бях малка аз и дечицата, с които си играехме събирахме всички баби пред блока и правихме концерти. Беше много забавно и още тогава си мечтаех цял живот да забавлявам хората. Песента е много позитивна, също като мен, споделя Богдана. Аз я пея за да кажа на хората колко важно е позитивното мислене и вярата".

Богдана записва в студиото на Силвия и Теди Кацарови, които на финала на предаването обявиха пред цяла България, че й подаряват песен, вдъхновени от нейния страхотен талант и любов към музиката. Сингълът, продуциран от Вирджиния Рекърдс, се казва „Всеки от нас” по музика на Теди Кацарова и текст на Гери Турийска. В записите участват още Мишо Шишков – пиано и вокален дамски хор “The Voices”. Песента е чувствена ар енд би балада, с много лично послание в текста, която разкрива красотата и силата на гласа на Богдана.

 Видеото на "Всеки от нас" се очаква да излезе в края на август.