Българският Джони Деп е на 23 години, студент в НБУ

Българският Джони Деп се оказа 23-годишен актьор, възпитаник на НБУ. Името му е Георги Велизраров(на снимките), съобщи първа БТВ.

След клипче във Vbox и нагласени папарашки снимки от луксозен бургаски хотел гръмна новината, че холивудската звезда от Карибски пирати е в България. Всичко обаче се оказа един добре замислен PR.

Не е присъствал в хотела Джони Деп. Тия снимки са от мобилен апарат, които ние не знаем от къде са”, коментира пред БТВ хотелиерът Димитър Караненов.

От телевизията се свързали с рекламната агенция, планирала медийната мистерия Джони Деп. От там не скрили, че всичко е било трик за привличане на вниманието, но обещали да разкрият козовете си чак в петък.

23-годишния актьор Георги Велизаров също не е отрекъл, че играе ролята на Джони Деп от балкона на един хотел. Като истински професионалист обаче запазил мълчание до премиерата.

За Георги Велизраров научаваме, че от години се превъплащава в ролята на карибския пират, допълва БТВ. Приликата е поразителна дори и за хора, виждали отблизо начинаещия актьор от Нов български университет. Участвал е в единствената по рода си сатирична буфо-опера „Цар и водопроводчик" в НБУ, както и в дублажа на сериала „Легионът на супергероите” по PRO.BG.