“Teenage Dream” на Кейти Пери вече е в телевизионния ефир

Броени дни преди премиерата на новия си албум "Teenage Dream", Кейти Пери пусна и видеото към едноименното парче. Звездата продължава да поддържа лятното настроение с новия си клип, заснет по слънчевите улици на родната й Санта Барбара това лято. Видеото на „Teenage Dream” е режисирано от фотографа Yoann Lemoine. Специално за снимките Кейти кани всичките си приятели и целият снимачен процес се е превърнал в няколко дневен купон. Ето какво казва самата певица за видеото:

"То е напълно различно от 'California Gurls'. В 'Teenage Dream' ще видите една много по-неподправена моя страна, почти уязвима. Тук не нося толкова грим, наложи се да целувам едно момче по време на снимките, което беше доста травматизиращо. Бях много гадна с него. От време на време имах усещането, че не мога да го направя и спирахме снимките. Чувствах се ужасно, но това си е част от работата.”

Teenage Dream е много чаканият нов албум на Katy след супер успешния й, мултиплатинен проект от 2008 “One Of The Boys”, който включваше хит синглите “Hot N Cold”, “Waking Up In Vegas” и “I Kissed A Girl”.