Rihanna e най - гореща това лято

Риана и нейният супер хит "Te Amo" влизат в световните чартове още в края на декември миналата година.

Песента обаче се превърна в мега хит през това лято и завладя клубовете и дискотеките не само у нас. "Te Amo" бързо се изкачва в най-престижните музикални класации на Европа, Съединените щати и Австралия.  У нас този месец безапелационно е номер 1.

"Te Amo" е едно от малкото парчета, препоръчвани от критиците в бранша. В песента Риана разказва за по-особената връзка между две момичета.

"Te Amo" e петият сингъл от албума Rated R и вторият най-слушан след абсолютния хит Rude Boy. Смята се, че текстовете на песните са отражение на болезнената връзка на певицата с бившия й приятел Крис Браун.

Същевременно във Билборд хот 100 на върха стремглаво се изкачи друго парче с участието на Риана. "Love The Way You Lie" е вторият хит сингъл от албума Recovery на Еминем. Въпреки жестоката конкуренция на Кейти Пери и нейният "Teenage dreams", очевидно комбинацията на рапъра и певицата от Барбадос ще бъде златна за дълго.

Кой е вашият изпълнител това лято? Риана, Кейти Пери, Еминем, Лейди Гага или пък  B.o.B  и Хейли Уилямс, които изпълняват жестокото парче Airplanes? А, може би Енрике?