"Shame" е в съавторство и изпълнение заедно с Гари Барлоу

ROBBIE WILLIAMS издава нов сингъл! “Shame” е създаден в съавторство и изпълнен заедно с Gary Barlow като дует между двете суперзвезди. Това е първият дует между двамата и първият път, в който те пишат и записват песен заедно, откакто Robbie напусна Take That през 1995.

Сингълът е съвсем ново парче, което ще бъде включено в предстоящата премиера за Robbie Williams – сет от 39 хита - “In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 - 2010”, който ще излезе на CD и DVD за Virgin Records на 11 октомври. В България албумът ще бъде на музикалния пазар от Анимато Мюзик/ ЕМИ. Заглавието е на двойно CD и е пълната колеция с хитове на една от най-големите британски супер звезди за последните 20 години.



С над 57 милиона копия продадени албуми и над 11 милиона продадени сингъла,  Robbie Williams е трошил рекорди през цялата си впечатляваща кариера. Със 7 No 1 UK албума, той определено е най-добре продаваният соло артист в историята на Острова, факт, който се препотвърди през 2010 с наградата Brit за Изключителен принос към музиката. Всъщност, с неговите 16 статуетки, той е спечелил повече Brits от всеки друг артист, откакто тази награда съществува.

Актуалният студиен албум на Robbie “Reality Killed The Video Star”, издаден през ноември миналата година и на българския музикален пазар от Анимато Мюзик, продаде до момента над милион копия само във Великобритания и беше три поредни семдици най-добре продаваният албум.

Robbie Williams каза: “Невероятно е да слушам тази колекция и да разбирам, че са минали вече 20 години, в които аз правя музика и концерти. И великото е, че това не е само празник на миналото, но и на бъдещето. Това, че част от бъдещето ми ще съдържа част от миналото ми е трогателно.”

Албумът “IN AND OUT OF CONSCIOUSNESS – THE GREATEST HITS 1990 -2010” ще бъде на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/ ЕМI.