Джеймс Блънт разказва за безпаметен купон в парчето Stay The Night

3 години след последния All the Lost Souls, Джеймс Блънт се завръща с новия албум Some Kind Of Trouble, който се очаква на пазара през ноември.

Stay The Night се казва пилотното парче от него и звучи едновременно мелодично и познато, но и разкрива нова страна от таланта на певеца.
Обичайното пиано е заменено с акустична китара и парти настроение. Текстът разказва за безпаметно изкарване с приятели, водка, кофеин и Billie Jean.(прочети интервю с певеца)
 
Парчето е написано от Блънт, Ryan Tedder от One Republic и Steve Robson, който е продуцент на цялата нова продукция, в комбина с Gerg Kurstin и Eg White. „Всички бяхме обзети от някакво еуфорично чувство, искахме просто да се забавляваме и да вдигнем врява в студиото. Беше наистина страхотно и се получи много естествено", споделя Блънт.
 
Some Kind Of Trouble идва след All The Lost Souls от 2007 г. и Back To Bedlam от 2003 г., които общо са продадени в над 18 милиона копия.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0